Termeni si conditii2019-01-29T13:38:15+00:00

TERMENI SI CONDITII

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului Mobila Progresul, va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site.

Drepturi de autor

intregul continut al site-ului Mobila Progresul (imagini, descrieri, sigle, schite, etc) este proprietatea Progresul SCM Targoviste. Progresul SCM Targoviste este protejat de Legea dreptului de autor precum si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al proprietarilor a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sugestii si reclamatii

Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastra va rugam sa specificati toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numarul si data comenzii, numarul facturii, nume, model si cod produs, data expeditie colet, etc.
De aceea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

Progresul SCM Targoviste

office@mobilaprogtgv.ro sau telefonic la numarul: Tel / fax: 0740 168 227 sau 0727 743 345.

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de contact pe care le furnizati.
Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Informatii despre produse

Mobila Progresul face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produse pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Toate produsele comercializate de Progresul SCM Targoviste beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si fiecare produs este insotit de certificatul de garantie.

Obligatiile cumparatorului

Cumparatorul are datoria de a lua la cunostinta “Termenii si Conditiile” de utilizare ale site-ului Mobila Progresul si sa recunoasca ca a fost de acord cu ele la continuarea navigarii pe site.
Cumparatorul are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in Certificatul de Garantie si instructiunile de manipulare, montaj, intretinere, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde garantia. Cumparatorul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescriptiile din certificatul de garantie. Nu raspundem pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.

Obligatiile vanzatorului

Sa livreze produsele comandate in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
Sa livreze produsele Cumparatorului la pretul prevazut in confirmarea comenzii si in timpul prevazut.
in situatia intarzierii produselor sau a imposibilitatii asigurarii produselor comandate, Vanzatorul are datoria de a informa Cumparatorul.

Confidentialitatea datelor personale

Informatiile furnizate catre Mobila Progresul sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Informatiile cumparatorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate.
Mobila Progresul nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.
Nu este considerat “ spam” trimitea unor mail-uri de comunicari comerciale de catre Mobila Progresul catre comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.
Mobila Progresul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Mobila Progresul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Mobila Progresul pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Furnizarea datelor personale catre Mobila Progresul nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
in cazul in care este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele.
Mobila Progresul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a site-ului.